Beierholm - Katja


Beierholm hjælper små og mellemstore virksomheder med alle former for regnskab, skat, revision og økonomisk rådgivning.

Vores vision er, at være bedst til mennesker. Det være sig kunder, leverandører, ansatte – alle vi kommer i berøring med. Sidste år blev vi kåret som 2. bedste arbejdsplads i Danmark i gruppen af mellemstore virksomheder. Og i den uafhængige markedsanalyse af revisionsbranchen, der hvert år gennemføres af Aalund ligger vi hvert år i top 3.

Vi tilbyder fleksible løsninger til konkurrencedygtige priser og lægger stor vægt på tilgængelighed og åbenhed i relationen. Med Beierholm som revisor, får du en tæt og nærværende kontakt, som kan hjælpe med alt fra bogføring og lønadministration til momsafregning, skatteregnskab og årsregnskaber.

Beierholm er en landsdækkende partnerdrevet virksomhed, der har ansat nogle af de bedste specialister. Vi er organiseret i små teams. Derfor har du som kunde hos os altid de samme kontaktpersoner – typisk en ledende medarbejder og en partner.

    
Beierholm

Katja Neubert Johansen
Forretningsudvikler, cand.merc.sol.
web: www.beierholm.dk
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
T: 39 16 76 76
M: 61 14 59 28

 
Har du et spørgsmål, et problem eller noget du vil drøfte, så ring endelig til os. Vi stiller gerne op også uden beregning.