groconsult - Gitte

 

groconsult motiverer og inspirerer virksomheder til at udvikle deres organisation i en miljøvenlig og bæredygtig retning. Sammen fremtidssikrer vi jeres virksomhed i forhold til de miljø- og ressourcemæssige udfordringer, vi står overfor - udfordringer som vil få et endnu større omfang med tiden, og som vil betyde mere og mere på bundlinjen. Alle typer af virksomheder - uanset branche - får skabt værdi af at fokusere på miljø og bæredygtighed.

groconsult hjælper med:

  • At reducere omkostninger på el, vand, varme og affald 
  • At finde vejen til indkøb, hvor miljø og økonomi følges ad
  • At motivere og inspirere medarbejderne så det giver mening at være en del af indsatsen
  • At kommunikere indsatsen og sikre at budskabet ikke er 'green wash'

Vores erfaring er, at mange virksomheder - særligt på affaldsområdet - har et stort potentiale for at spare penge og indfri lovgivningen (mange virksomheder oplever de overholder loven). Når affaldet kommer i kredsløb som ressource, bliver det penge værd. Fx koster det i dag godt 500 kr. pr. ton at sende affald til forbrænding, mens du får ca. 2.000 kr. pr. ton ved korrekt udsortering af plastik. groconsult tilbyder bl.a. affaldskonceptet 'Få styr på affaldet'. Læs om konceptet her

groconsult er med hele vejen fra tanke til handling. Vi hjælper med at identificere egnede indsatsområder, designe processer og gennemføre og forankre indsatsen.

 

 

Kontaktoplysninger

groconsult
Skjulhøj Allé 19
2720 Vanløse
web: www.groconsult.dk
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

T: 38 74 00 40
 

Vi tilbyder tre vireo medlemmer:

Få første step af 'Få styr på affaldet' - en kortlægning af dit affald inkl. rapport - gratis. Læs om konceptet her